Doma Blog Sodelujte pri nastajanju napovednika na portalu kam.si!

Sodelujte pri nastajanju napovednika na portalu kam.si!

blogi 80 logo nov Sodelujte pri nastajanju napovednika na portalu kam.si!Z rastjo naše strani se spreminjajo tudi prioritete. V zadnjem času se oglaša vse več uradnih predstavnikov različnih turističnih organizacij, ki jih zanimajo možnosti predstavitve različnih turističnih dogodkov na naši spletni strani.

Naš cilje je, da bi napovednik turističnih dogodkov postal eden najpomembnejših delov spletnega portala Kam na izlet. Posledično bi tudi naš mesečnik postajal vedno bolj aktualen in zanimiv za bralce, saj imamo po novem namen vanj vključevati tudi napovedi dogodkov.

Vabimo vse organizatorje dogodkov (v zadnjem času so z nami sodelovali organizatorji iz Litije, Nove Gorice, Solčave, Lukovice, Babnega Polja, Kranja in Ljubljane), da dogodke, ki jih organizirijo najavijo tudi na našem spletnem portalu in morda po dogodku tudi dodajo kakšno sporočilo o dogajanju v našem blogu. Vsem organizatorjem dogodkov tudi omogočimo lastno predstavitev na našem spletnem portalu, v kolikor jih to seveda zanima.

Dodatno vabimo vse založniko turistično-popotniško-izletniških publikacij, da svoje knjige predstavijo tudi na naši spletni strani, seveda pa knjige lahko preko naše spletne trgovine tudi prodajamo.

Objave iz iste kategorije: