Domov arrow Vsi blogi arrow 5.teden – pregled dogajanja
 
obcine
Občine
Kategorije prispevkov
Izleti po Sloveniji
Romarske poti
Slovenske pešpoti
Slovenska mesta in kraji
Slovenske domačije
Krajinski parki
Veliki Slovenci
Zanimivosti
Jezera
Novice
Vodniki in zemljevidi
Satelitska slika
Dogodki po Sloveniji
Trenutno ni napovedi.
Poglej cel koledar
Prijava

Pozabljeno geslo?
Slovenija
Slovenija
Osnovni podatki
Slovenske občine
Škofije
Statistika uporabnikov
48790 registriranih
0 danes
0 ta teden
0 ta mesec

Kam.si blogi

Blogi uporabnikov spletne skupnosti portala Kam.si


Nov 18
2008

5.teden – pregled dogajanja

Posted by Urednik in statistikasodelavcinagradamnenjekam.sianketa

V 5. tednu se je nadaljevala dokaj običajna aktivnost, v tem tednu je bilo napisano predvsem lepo število blogov in dodanih kar veliko slik. Tule moram udeležence spomnit na pravilo, ki ga kar pridno kršijo (citat iz članka Nagrada za sodelovanje pri urejanju portala):

Za vnos v galerijo štejejo le slike, ki imajo dodan podpis, dolžine vsaj 20 znakov (v skupno število znakov ne štejejo smeškoti in podobni dodatki), seveda so to lahko le slike, za katere imate vse avtorske pravice, in morajo biti tudi vsebinsko vezane na portal;

Glede vsebine slik sem dal dovoljenje za širšo razlago od citirane, za skrajšane podpise pa ne. Pri tem pogoju moram vztrajati, saj daljši podpis pomeni pač dodatno vsebino in večjo verjetnost, da obiskovalci sliko najdejo. V tem tednu slike s krajšimi podpisi še štejemo v statistiko, v prihodnjem tednu pa bodo take slike izločene.

Posebej sem vesel, da se nam je v tem tednu pridružila nova sodelavka Layla , ki je objavila nekaj komentarjev in en blog zapis (Potopisno predavanje o Islandiji). Upam, da bo tudi v naprej ostala redna sodelavka in prebrodila začetne težave, ki jih ima večina sodelavcev, ki začenjajo s svojim sodelovanjem.

Omeniti je potrebno že zelo razveseljujoče dejstvo, da sta v galerijo nekaj slik naložila tudi uporabnika (vojc in polanec ), ki se nista prijavila med sodelavce, kar kaže na to, da bi lahko galerija postala ena bolj zanimivih točk portala. Tudi odgovori v anketi kažejo na to, da je bila galerija res pravi dodatek za našo spletno stran.

Statistika po uporabnikih - TEDEN 5

ime | forum | komentar | blog | slika | točk | korigirano točk

Skupaj 10 11 14 55 341
stefi 6 4 5 35 155
svarun 0 1 6 20 131
Layla 0 5 1 0 20
Urednik 4 1 1 0 20
Matej 0 0 1 0 15

Zemljevid

Zadnji zapisi v bloge
Pisci blogov
Arhiv blogov
Zadnji prispevki

16:27 4.10.2008